Vrije tijd

Op de vrijetijdsmarkt is Passionate Bulkboek verantwoordelijk voor o.a. schrijfwedstrijd Write Now!, Geen Daden Maar Woorden Festival en Passionate Platform.

 

Write Now!

Write Now!

Write Now! is dé schrijfwedstrijd voor jongeren tussen de 15 en 24 jaar. Ieder jaar kunnen zij tot 1 april hun tekst insturen. De vorm van de inzending is vrij: verhaal, gedicht, column, toneeltekst, filmscenario, songtekst – alle genres zijn toegestaan.

De inzendingen worden verdeeld over regionale voorronden, die in april en mei in heel Nederland en Vlaanderen worden gehouden. Iedere voorronde bestaat uit een schrijfworkshop en een avondvullend programma met voordrachten, muziek en natuurlijk de prijsuitreiking. De eersteprijswinnaar gaat door naar de grote finale in juni in Rotterdam. Oud-winnaars zijn o.a. Maartje Wortel, Niña Weijers en Lize Spit. Meer informatie op www.writenow.nu

 

Geen Daden Maar Woorden Festival

Geen Daden Maar Woorden Festival

In het najaar vindt het Geen Daden Maar Woorden Festival plaats. Het festival speelt zich af rondom het Deliplein op Katendrecht in Rotterdam. De festivalformule is volledig vernieuwd.

Het festival is een ontdekkingstocht met veel onbekende namen, maar kwalitatief hoogstaande optredens. Programmaonderdelen: jong talent; (her)ontdekken auteurs; kleinkunst; internationale spoken word; jonge internationale dichters; singer-songwriters; theater en debat. Er is ook een Engelstalig traject. Meer informatie op www.gdmw.nl.

Passionate Platform

Passionate Platform

Passionate Platform is een online literair tijdschrift met literatuur in al zijn verschijningsvormen, waaronder proza, poëzie, recensies, interviews, columns en andere artikelen. Passionate Platform is het online vervolg op literair tijdschrift Passionate Magazine.

Passionate Platform biedt jong talent een podium en ruimte om hun talent te ontwikkelen. Dat geldt zowel voor schrijvers van proza, poëzie, recensies, interviews, essays en columns, als voor de redactie. Lees het op www.passionateplatform.nl.

Volg onsVolg ons


Meld Je AanMeld Je Aan

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden

Webshop


Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer