Vrije tijd

Op de vrijetijdsmarkt is Passionate Bulkboek verantwoordelijk voor schrijfwedstrijd Write Now! en Geen Daden Maar Woorden Festival.

 

Write Now!

Write Now!

Write Now! is dé schrijfwedstrijd voor jongeren tussen de 15 en 24 jaar. Dit jaar konden zij tot 3 april hun tekst insturen. De vorm van de inzending is vrij: verhaal, gedicht, column, toneeltekst, filmscenario, songtekst – alle genres zijn toegestaan.

De inzendingen werden verdeeld over regionale voorronden, die in april en mei in heel Nederland en Vlaanderen werden gehouden. Iedere voorronde bestond uit een schrijfworkshop en een avondvullend programma met voordrachten, muziek en natuurlijk de prijsuitreiking. De eersteprijswinnaar gaat door naar de grote finale in juni in Rotterdam. Oud-winnaars zijn o.a. Maartje Wortel, Niña Weijers en Lize Spit. Meer informatie op www.writenow.nu

 

Geen Daden Maar Woorden Festival

Geen Daden Maar Woorden Festival

Op zaterdag 13 oktober vindt Geen Daden Maar Woorden Festival plaats. Het festival speelt zich af rondom het Deliplein op Katendrecht in Rotterdam.

Op Geen Daden Maar Woorden Festival staat het geschreven, gezongen en gesproken woord centraal en staat de spotlight op jong talent. Deze culturele uitgaansavond laat je kennismaken met bekende en onbekende schrijvers, dichters, spoken word-artiesten en singer-songwriters. Meer informatie op www.gdmw.nl.

 

Volg onsVolg ons


Meld Je AanMeld Je Aan

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden

Webshop


Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer